Vores Kompetencer 

Tømrer


Vores tømrerafdeling har i en lang årrække stået til rådighed, både for private og erhvervskunder. Vi har over 10 års erfaring med diverse tømreropgaver, lige fra køkkener til store erhvershaller. 

Vandbygning


Vi har mange års erfaring indenfor vandbyg. Vi har bygget rigtig mange badebroer, færgeanlæg og lystbådehavne. Små som store, vi klarer alle slags projekter i vandet.

Murer

Er du på udkig efter en dygtig og stolt murer? Norup & Christensen er det rigtige valg hvis du ønsker en murer der elsker sit fag og ikke går på kompromis med kvaliteten.


Anlæg


Vi har maskinerne og erfaringen til at klare enhver form for anlægsarbejde. Flisearbejde eller hvis du bare skal have gravet et hul til børnenes trampolin, så klarer vi det.

Havearbejde


Er haven blevet lidt uoverskuelig at gå igang med? Så ring til os. Vi laver alt indenfor have. Bede, græsplæner, træfældning osv. Vi gør vores ypperste for at gøre kunderne tilfredse. 

Beton


Vi udfører alt indenfor jord-beton arbejde. Vi tilbyder udførelse af armerede betonkonstrukstioner støbt i insitu både som traditionel træforskalling og systemforskalling. Vi klarer selvfølgelig dit gulv hjemme i privaten.